Projecten

Dutch Design Week 2023

Het is een absolute eer om tijdens de Dutch Design Week te schitteren. Tijdens mijn schooljaar hebben Ot van Lieshout en ik een uiterst succesvolle expositie georganiseerd in de Sint-Jan in Den Bosch. Overladen met positieve reacties en een uitnodiging van de Dutch Design Week, hebben we ons project verder ontwikkeld, met als resultaat een diepgaand onderzoek naar de oorsprong van een traditioneel vervaardigd kazuifel in Brugge.

Ons werk, geïnspireerd door deze inspirerende vrouwen die elke dag met plezier naar hun werk gaan, kon je bewonderen in de Heuvelstraat in Eindhoven tijdens de Dutch Design Week 2023.

Kijk naar de ziel van Riel

Twee jaar geleden ontstond het idee om mijn geboortedorp Riel en haar bewoners in beeld te brengen. Een mooie en leerzame periode volgde en het idee kreeg langzaam maar zeker meer vorm.

De documentaire Real Riel, gemaakt voor en door Rielenaren bleek een groot succes tijdens de vertoningen in ons gemeenschapshuis, met als logisch gevolg de vraag of er een DVD kon komen om thuis nog eens rustig na te genieten met familie en vrienden.

De DVD Real Riel heb ik inmiddels in eigen beheer gebrand , en is uiteindelijk een mooi document geworden. De dvd is in een beperkte oplage gemaakt, voor de echte liefhebbers.

Rielse kerk met zonsopgang